wat doen wij

Wij restaureren en repareren sieraden en voorwerpen. En we maken nieuwe, originele sieraden en voorwerpen. Ook vermaken we oude sieraden tot een nieuw sieraad. Dat doen we met liefde en handwerk, onze belangrijkste ingrediënten om iets moois te maken voor jou.

trouwringen

Unieke sieraden maken

We maken unieke sieraden en voorwerpen. Misschien heb je zelf een concreet idee of wil je juist ons advies, dat kan. Wij horen graag wat je wilt of wat je mooi vindt. We vertellen je graag wat er mogelijk is met verschillende materialen en combinaties.

Om een paar ideeën te geven: materiaal kan bewerkt en glanzend gebruikt worden, met of zonder steen, met of zonder inscriptie en natuurlijk in allerlei vormen.

restaureren

Restaureren

Wij restaureren diverse voorwerpen. Oude, antieke voorwerpen herstellen we zonder dat het zijn authentieke uitstraling verliest. Ook maken we replica’s . Het gaat dan om kopieëren van voorwerpen die niet als origineel getoond kunnen worden.

Wij werken onder andere voor het Groninger Museum en Drents museum, Rijksgebouwendienst, RUG, Gasunie, diverse kerken en antiquairs.


repareren

Repareren

Wij repareren sieraden. Een diamant die los in een ring zit, een slotje van een armband dat kapot is, of een een collier solderen. Wij maken het sieraad weer als nieuw

vermaken-ringen

Oude sieraden vermaken

Heb je een of meer sieraden geërfd maar past het niet of is het niet jouw smaak? We kunnen het sieraad passend maken of er een nieuw of ander sieraad van maken. Kom gerust bij ons langs om te informeren naar de mogelijkheden.