wie zijn wij

Ik ben Cees Wolf, een echte ambachtelijke goud- en zilversmid in Groningen. Na mijn opleiding aan de Vakschool in Schoonhoven, begon ik in 1970 mijn eigen atelier in Groningen. In 1999 is mijn zoon Arthur, die dezelfde opleiding volgde, in de zaak gekomen. Hij keek als kleine jongen vaak toe terwijl ik aan het werk was. De liefde voor het vak en het vakmanschap zijn hem met de (zilveren) paplepel ingegoten.

Bij ons atelier kom je binnen in de echte werkplaats van de vakman. We hebben hier bewust voor gekozen om te laten zien hoe wij werken. Voor in het atelier schitteren mooie objecten in de authentieke vitrines en achter de toonbank is het ruime open atelier met onze werkplekken. In deze ruimte staan de werkbanken en de benodigde gereedschappen zoals hamers, vijlen, branders en walsen. Het getik van de hamers en het raspen van de vijlen vult de ruimte op een aangename manier.